Hondensport - AKC

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Cursussen > Hondensport
HONDENSPORT 

 
 
Bij de Apeldoornse Kynologenclub kun je naast opvoeding ook diverse andere sporten met je hond beoefenen. Voor deze sporten is het noodzakelijk dat je enkele cursussen gehoorzaamheid hebt gevolgd en de hond naar je luistert en gehoorzaam is.

Onderstaande sporten worden bij de AKC gegeven.

CURSUSAANBOD
HONDENSPORT
 

 
 
 
 
 
 
Behendigheid
Behendigheid of agility is een hondensport, waarbij de hond zo snel en behendig mogelijk een hindernisparcours aflegt. Behendigheid is voor veel honden en hun baas een fantastische vrijetijdsbesteding.
Behendig Spelen
De cursus Behendig Spelen is enerzijds ontwikkeld voor honden die nog lichamelijk en geestelijk te jong zijn om deel te nemen aan reguliere cursussen Behendigheid.
Flyball
In principe is iedere hond die gek is van een bal voor deze tak van hondensport geschikt.
Als de hond er lol aan beleeft om een bal te gaan halen en deze weer terug te brengen, dan zal hij ook Flyball kunnen leren.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Treibball
Treibball is een nog jonge sport waarbij de hond leert grote, lichtgewicht plastic (gymnastiek)ballen naar zijn baas te duwen. Treibball is teamwork!
Hoopers
Hoopers is in Nederland nog een relatief jonge sport, sinds Mei 2014 is Nadac Hoopers enorm populair geworden in Nederland.
 
 
 
 
 
 
ONZE SPONSOREN 

 
 
 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu