De AKC - AKC

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

De AKC
DE AKC
    

De AKC heeft zich in de jaren ontwikkeld tot een centrum waar hondeneigenaren elkaar - letterlijk - vinden, waar kennis wordt verspreid en educatieve elementen hand in hand gaan met sportieve prestaties. De AKC heeft een brede taak in de kynologie en biedt een groot pakket aan mogelijkheden voor hondenbezitters.

De AKC werkt voornamelijk dienstverlenend. De lidmaatschapsgelden van de leden en de inkomsten uit de activiteiten worden verantwoord besteed, waarbij men steeds voor ogen houdt dat het doorgeven van kennis, de relatieverbetering baas-hond, hond-maatschappij en de educatieve en sportieve activiteiten voorop staan. De diensten die de AKC levert kunnen als volgt worden onderscheiden: Hondenopvoeding en hondensport, Opleidingen en overigen.

Kortom een club van hondenliefhebbers, een vereniging die activiteiten ontwikkelt voor honden en een concentratie van liefhebbers, hondeneigenaren in vele maten, vormen en karakter. Het gevolg hiervan is een hechte groep mensen die belangeloos hun kennis en kunde ter beschikking stellen van de AKC.


INFORMATIE

 
 
 
 
 
 
Cursusinformatie
Onze cursussen zijn bestemd voor alle hondenbezitters. Wij selecteren niet op ras of leeftijd van de hond. U heeft een ‘oudere’ hond (geen pup meer) en nog geen cursus gevolgd? Geen probleem; u kunt bij ons op elk niveau instappen.
Lidmaatschap
De Apeldoornse Kynologen Club is een vereniging. U moet dus lid zijn om een cursus te volgen of een andere dienst af te nemen. De vereniging wordt volledig gerund door vrijwilligers en heeft geen betaalde krachten in dienst.
Ledenservice
Ledenservice is dé manier voor leden om licenties te verlengen, werk- logboekjes of clubpas aan te vragen.
 
 
 
 
 
 
ONZE SPONSOREN 

 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu