Cursussen bij de AKC - AKC

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Cursussen
CURSUSSEN
BIJ DE AKC
 

 
Aanschaf van een hond is vrijwillig, maar zeker niet vrijblijvend!
U neemt de verplichting op u om uw hond op te voeden tot een gehoorzaam en maatschappelijk aanvaardbaar gezinslid.

De reden hiervoor is dat een goede gehoorzaamheid de basis vormt voor een prettige huishond. Niets is leuker dan uw hond de gehoorzaamheid en de manieren bij te brengen, die ervoor zorgen dat hij geen overlast veroorzaakt in huis en in onze maatschappij.

Alle cursussen van de AKC zijn gebaseerd op de methode van het belonen van de hond door allereerst te proberen het goede gedrag van de hond naar boven te halen en dat te belonen. U leert de hond dat bepaald gedrag hem iets oplevert zodat hij dat gedrag zal herhalen en het in onze ogen foutief gedrag af te breken. Daarbij laat u de hond merken dat niet gewenst gedrag hem niets oplevert en de hond zal dat dus niet meer herhalen. De beloning kan bestaan uit een brokje, een aai over de kop of de opgewekte stem van de geleider.

CURSUSAANBOD 

 
 
Onderstaand vindt u ons cursusaanbod waarin wij een onderscheid maken tussen gehoorzaamheidscursussen en hondensporten die allen door uitstekend gediplomeerde instructeurs op een positieve manier worden aangeboden.

 
 
 
 
 
 
Gehoorzaamheid
Opvoeding is het belangrijkste onderdeel in het leven van een hond. Op het moment dat een hond in uw leven komt, dient u zich er van bewust te zijn dat u feitelijk een afstammeling van de wolf over de vloer heeft.
Hondensport
Bij de Apeldoornse Kynologenclub kun je naast opvoeding ook diverse andere sporten met je hond beoefenen.
Overige cursussen
De Apeldoornse Kynologenclub organissert regelmatig cursussen die buiten gehoorzaamheid en sport vallen en die van kortere duur zijn.
 
 
 
 
 
 
ONZE SPONSOREN 

 
 
 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu