Campings - AKC

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Clubhuis > Huren
CAMPINGS 

 
Minicamping De Roseboom in Lieren
Camping ''De Roseboom'' ligt midden tussen de weilanden en in een bosrijke omgeving. Bij iedere caravanplaats is een zuil met een waterkraan, afvoer en een aansluitpunt voor elektra. Er is een modern toiletgebouw met 5 toilet/douche combinatie en één apart toilet en één aparte douche dus in totaal 6 douche en 6 toiletten, verwarmd door vloerverwarming. 

Reisafstand 3,9 km, 7 min.
Camping De Vinkenkamp in Lieren
Onze rustige camping ligt ten zuiden van Apeldoorn, in het dorpje Oosterhuizen, op de overgang van Veluwe naar IJsselvallei. Meer bekende dorpen in de directe omgeving zijn Beekbergen, Loenen (Gld) en Klarenbeek. Onze camping wordt gekenmerkt door kleinschaligheid met goede voorzieningen. Bij ons gaat u niet op in de massa en rust is het belangrijkste kenmerk. Kwaliteit en goed gastheerschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Reisafstand 6,7 km, 9 min.
Minicamping De Bosrand in Lieren
Midden op de Veluwe aan de rand van het bos, ligt minicamping en groepsaccommodatie De Bosrand. De minicamping omvat 9 plaatsen voor stacaravans, 26 toeristische en 8 seizoenplaatsen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een moderne stacaravan te huren. Behalve de locatie zelf, biedt de omgeving veel mogelijkheden, die zowel te voet, als met de fiets en de auto goed bereikbaar zijn.
 
Reisafstand 5,5 km, 10 min.
Minicamping de Hane in Bussloo
Op de camping zijn 23 plaatsen gerealiseerd. Alle plekken zijn ruim (10 x 15) en voorzien van 10 ampère stroom en een eigen wateraansluiting. De camping is middels een groenstrook in twee velden verdeeld. Op het veld vindt u een lage trampoline, wip, schommel en een zandbak voor de kinderen. Uw fiets kan in de overdekte stalling. Hier zijn ook oplaadpunten aanwezig voor uw elektrische fiets.
 
Reisafstand 16,0 km, 16 min.Camperplaats Apeldoorn (Aquacentrum Malkander)
Deze gratis camperplaats ligt naast het Aquacentrum en heeft een rustige ligging. U kunt douchen in zwembad a €1,25. Maximaal aantal plaatsen: 4, maximale camperlengte: 10 m., maximale verblijfsduur: 72 uur. Gehele jaar geopend.
Afrit A1 1,5km - Apeldoorn-Zuid - centrum 4km

Reisafstand 3,7 km, 7 min.ONZE SPONSOREN 

 
 
 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu