Campings - AKC

Ga naar de inhoud

Campings

Evenementen > Campings
Camping De Roseboom ligt midden tussen de weilanden en in een bosrijke omgeving. Bij iedere caravanplaats is een zuil met een waterkraan, afvoer en een aansluitpunt voor elektra. Er is een modern toiletgebouw met 5 toilet/douchecombinaties en één apart toilet en één aparte douche. In totaal dus 6 douches en 6 toiletten, verwarmd door vloerverwarming.

Reisafstand 3,9 km, 7 min.

Onze rustige camping ligt ten zuiden van Apeldoorn in het dorpje Oosterhuizen, op de overgang van Veluwe naar IJsselvallei. Meer bekende dorpen in de directe omgeving zijn Beekbergen, Loenen (Gld) en Klarenbeek. Onze camping wordt gekenmerkt door kleinschaligheid met goede voorzieningen. Bij ons gaat u niet op in de massa en rust is het belangrijkste kenmerk. Kwaliteit en goed gastheerschap staan bij ons hoog in het vaandel.

Reisafstand 6,7 km, 9 min.

Midden op de Veluwe aan de rand van het bos, ligt minicamping en groepsaccommodatie De Bosrand. De minicamping omvat 9 plaatsen voor sta-caravans, 26 toeristische en 8 seizoenplaatsen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een moderne stacaravan te huren. Behalve de locatie zelf, biedt de omgeving veel mogelijkheden, die zowel te voet, als met de fiets en de auto goed bereikbaar zijn.

Reisafstand 5,5 km, 10 min.

Midden op de Veluwe aan de rand van het bos ligt minicamping en groepsaccommodatie De Bosrand. De minicamping omvat 9 plaatsen voor stacaravans, 26 toeristen- en 8 seizoenplaatsen. Tevens bestaat de mogelijkheid om een moderne stacaravan te huren. Behalve de locatie zelf biedt de omgeving veel mogelijkheden, die zowel te voet als met de fiets en de auto goed bereikbaar zijn.

Reisafstand 16,0 km, 16 min.


Deze gratis camperplaats ligt naast het Aquacentrum en heeft een rustige ligging. U kunt douchen in zwembad a €1,25. Maximaal aantal plaatsen: 4, maximale campe-rlengte: 10 m., maximale verblijfsduur: 72 uur. Gehele jaar geopend.

Afrit A1 1,5km - Apeldoorn-Zuid - centrum 4km

Reisafstand 3,7 km, 7 min.
Copyright AKC, laatste update 12-06-2021
Terug naar de inhoud