Accommodatie huren - AKC

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Clubhuis > Huren
ACCOMMODATIE
HUREN
 

 
 
De accommodatie kan door andere (ras)verenigingen gebruikt worden voor uitsluitend kynologische activiteiten zoals clubmatches, wedstrijden, afstammelingendagen, familiedagen, re√ľnies van fokkers, lezingen, etc.

Ruim gefaciliteerd
De accommodatie beschikt over een royale activiteitenruimte, multifunctionele ruimte, een grote keuken, toiletten en groot omheind terrein.

Er is rekening gehouden met minder valide bezoekers. De accommodatie is dan ook drempelvrij, de deuren zijn breed genoeg voor een rolstoel en ook de sanitaire voorzieningen zijn ingericht op het bezoek van mensen met een handicap. Daarnaast beschikt het gebouw ook over draadloos internet (gebruik inbegrepen in de huurprijs van het gebouw).

Hoe kunt u gebruik maken van onze accommodatie?
U kunt in de agenda kijken of de accommodatie nog beschikbaar is voor uw evenement of vergadering. Mocht de door u gewenste datum of deel van de accommodatie nog beschikbaar zijn, neem dan contact op met kantine@akc.nl.

Extra dienst
Bezoekers die ver moeten reizen of die meerdere dagen van onze accommodatie gebruikmaken kunnen wij diverse campings adviseren waar honden worden toegelaten.
OVERIGE INFO

 
 
 
 
 
 
Beschikbaarheid
Om te kijken of onze accommodatie op de door u gewenste datum vrij is kunt u gebruik maken van de agenda.
Huis en terreinregels
Zoals elke vereniging kent ook de Apeldoornse Kynologenclub een aantal huis- en terreinregels.
Campings
Wij selecteerden voor u een aantal campings waar u en uw hond(en) welkom zijn.
 
 
 
 
 
 
ONZE SPONSOREN 

 
 
 
Zoeken
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu